وی اضافه کرد: تلفن های GSM روستایی که به صورت تلفن همراه اعتباری ولی با هزینه تلفن ثابت در اختیار روستاییان قرار گرفت برگ زرینی از عملکرد این شرکت است که سرویس اینترنت و پیام کوتاه را به دورافتاده ترین نقاط استان بوشهررسانده است.
افتخاری درباره وضعیت تلفن همراه در استان بوشهر اظهارداشت: تا پایان اردیبهشت ماه امسال تعداد مشترکان تلفن همراه دراین استان به ۷۵۰ هزارو۸۵۰ مشترک و ضریب نفوذ آن نیز ۳۹/۷۷ درصد رسیده است.
وی ادامه داد: از این شمار مشترک تلفن همراه ۲۳۱ هزار و ۲۶۵ شماره دایمی و ۵۱۹ هزار و ۵۸۵ مشترک شماره تلفن همراه اعتباری دارند.
مدیرعامل مخابرات استان بوشهر، مجموع سایت های BTS تلفن همراه موجود در این استان را ۴۳۲ سایت ذکر کرد.
وی گفت: سرویس GPRS (اینترنت تلفن همراه) نیز در سراسر استان بوشهر در دسترس همه مشترکان است.
افتخاری درمورد تلفن ثابت نیز بیان کرد: هم اکنون ظرفیت تلفن ثابت استان بوشهر۹۰۰ هزار شماره است که از این شمار۳۳۸ هزار و ۷۴۶ شماره منصوبه است.
وی، تعداد مشترکان تلفن ثابت در استان بوشهر را ۲۸۸هزار و ۵۷۸ شماره و ضریب نفوذ آن را ۷۵/۲۹ درصد ذکر کرد.
مدیرعامل شرکت مخابرات استان بوشهر درمورد دیتا اظهارداشت: دراین استان ۷۹سایت و۳۱هزارو۹۳۴ پورت منصوبه وجود دارد که یکهزار و ۵۴۴ پورت تاکنون به مشترکان واگذارشده و ضریب نفوذ دیتا دراستان نیز ۹/۳۴ درصد است.
افتخاری افزود: هم اکنون همه شهرها و شهرک های صنعتی، ۳۱۶ مدرسه و ۵۸۸ بانک در استان بوشهربه اینترنت دسترسی دارند و چهار دانشگاه استان نیز از طریق فیبر نوری به اینترنت متصل هستند.
رییس هیات مدیره شرکت مخابرات استان بوشهر گفت: کل فیبر نوری اجرا شده دراین استان دو هزار و ۴۶۴ کیلومتر است که شامل ۹۰۵ کیلومتر فیبر فرعی، یکهزار و ۳۱۶ کیلومتر اصلی و ۲۴۳ کیلومتر فیبر نوری شهری و اختصاصی می شود.
وی بیان کرد: شرکت مخابرات استان بوشهر با نصب سه هزار و ۱۶۸ دستگاه تلفن همگانی دراین استان ۱۰۰درصد برنامه را در راستای تکریم ارباب رجوع محقق کرده است.