وی اضافه کرد: پیشرفت توسعه و تمدن بشری نسبت مستقیمی با کتاب و کتابخوانی دارد که این امر موجب تحول و دگرگونی جامعه میشود.
فرماندار شهرستان جم یادآور شد: امروز دانش یک گنجینه بزرگ و ثروت تمامنشدنی است که از عصاره کتاب و تحت فرآیند مختلف با تحقیق، تفحص، تفکر و پژوهش به دست میآید و این روند باعث توسعه و تقویت فرهنگ میشود.
رئیس انجمن کتابخانههای عمومی و نهضت مطالعه مفید شهرستان جم اضافه کرد: برای اینکه جامعه و محیط اجتماعی را متحول سازیم باید به سمت کتابخوانی و گسترش کتابخانهها پیش برویم و طوری عمل کنیم که فرهنگ کتابخوانی مورد توجه مردم به ویژه خانوادهها قرار گیرد.
وی با بیان اینکه وجود نیروی انسانی متعهد و متخصص مهمترین عامل توسعه است خاطر نشان کرد: تقویت سختافزاری ونرمافزاری کتابخانههای عمومی شهرستان جم با تحقق مطالبات نیم درصد از شهرداریهای تابعه شهرستان به طور ویژه در دستور کار این فرمانداری قرار دارد.
رئیس انجمن کتابخانههای عمومی و نهضت مطالعه مفیدشهرستان جم همچنین با تأکید بر فراهم آوردن شرایط زمانی و مکانی برای ترویج و توسعه امر مطالعه و کتابخوانی بر ضرورت توسعه و تجهیز کتابخانههای شهرستان تاکید کرد.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان بوشهر نیز از فرماندار جم به عنوان عملیاتیترین و میدانیترین فرماندار در استان یاد کرد و از تلاشها و پیگیریهای مجدانه وی در حل مسایل و مشکلات کتابخانههای شهرستان به ویژه وصول نیم درصد درآمدهای شهرداریها تقدیر و تشکر کرد.
در این آیین با حضور فرماندار جم، مدیرکل کتابخانههای عمومی استان و تنی چند از مسئولین محلی، کتابخانههای عمومی روستاهای باریکان، تشان و دربان با تجهیزات مناسب و کامل سختافزاری و نرمافزاری به بهرهبرداری رسید و برای استفاده در اختیار علاقهمندان امر کتاب و کتابخوانی قرار گرفت و تعداد کتابخانههای عمومی شهرستان جم به هشت کتابخانه افزایش یافت.