• امروز : دوشنبه - ۱ بهمن - ۱۴۰۳
  • برابر با : 21 - رجب - 1446
  • برابر با : Monday - 20 January - 2025
0

از سومین کتاب نوشته جوان عسلویه ای رونمایی شد

  • کد خبر : 22907
  • 08 دی 1403 - 16:29
آواي بوشهر: صبح امروز با حضور فرماندار، امام جمعه رئیس شورای شهرستان، تعدادی از خبرنگاران، معاون آموزش و پرورش از کتاب اصول خبر و خبرنگاری نوشته حسن ملک‌پور جوان بومی شهرستان عسلویه برای اهالی فرهنگ و رسانه رونمایی شد.

به گزارش آوای بوشهر به نقل از عسلویه انلاین صبح امروز با حضور فرماندار، امام جمعه رئیس شورای شهرستان، تعدادی از خبرنگاران، معاون آموزش و پرورش از کتاب اصول خبر و خبرنگاری نوشته حسن ملک‌پور جوان بومی شهرستان عسلویه برای اهالی فرهنگ و رسانه رونمایی شد.

کتاب اصول خبر و خبرنگاری در آیینه فقه و حقوق که حاصل پژوهش هجده ماهه حجت الاسلام و المسلمین حسن ملک پور جوان خوش قلم عسلویه ای است که به چاپ رسیده و توسط مسئولین شهرستان رونمایی شد.

شایان ذکر است که مولف در این کتاب به موضوع قواعد و روش های نگارش و انتشار خبر و شگردهای خبر نویسی پرداخته است

لینک کوتاه : https://avayebushehr.ir/?p=22907

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در آوای بوشهر منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.