• امروز : جمعه - ۸ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 29 - رمضان - 1446
  • برابر با : Friday - 28 March - 2025
5

شیخان خوب،بد یازشت از مدیران موفق ادوار مختلف عملیات غیر صنعتی پازارگاد بوده است.

  • کد خبر : 23718
  • 06 اسفند 1403 - 19:39
آوای بوشهر: شیخان هم مدرس خوب رسانه ، با رفتار و کردارش الگوی توسعه برندینگ و هم مدیری موفق در تعامل با همسایگان صنعت می باسد.

محمد مهدی بکران

شیخان هم مدرس خوب رسانه ،  با رفتار و کردارش الگوی توسعه برندینگ و هم  مدیری موفق در تعامل با همسایگان صنعت می باسد. 

 تغییر لازمه ی  چرخه ی مدیریت است اما اینکه تامدیری  هست در برابرش تواضع کنیم و وقت رفتن از وی برائت بجوییم در آیین و مسلک مردمان جنوب نیست. هرمدیری کنار نقاط قوتش از ضعف هم عاری و پاک نیست و شیخان هم مستثنی نیست . اما تقدیر و حمایت از مدیرانی که صدای مردم را می شنوند و درد آنان را درک می کنند، رسالت هر انسانی هست. 

فراموش نمی کنیم که زمان مدیریت وی در هر برنامه، مناسبتی عملیات غیر صنعتی پیشتاز بوده و از هر طرح نابی حمایت کرده است. 

آرزو دارم مدیرانی امثال پهلوانی، حیاتی،  اسدی، شیخان و محسن بیگلری  که تخصص و تعهد را بجای سفارش پذیری ملاک قرار می دهند تکثیر شوند.

تنها مطالبه ما  بعنوان حامی دولت پزشکیان این هست که همانطور وعده داد کار را به کاردان و کارشناس بسپارد و نگذارد رفیق محوری و آقازاده بازی در صنعت ریشه بدواند. که همانا که با ورود افراد بی تجربه و غریبه باصنعت باعث گوشه نشینی نخبگان و در نهایت مهاجرت آنها می شود و دودش در چشم همه دوستدارن ایران زمین می رود .

لینک کوتاه : https://avayebushehr.ir/?p=23718

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در آوای بوشهر منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.