• امروز : جمعه - ۸ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 29 - رمضان - 1446
  • برابر با : Friday - 28 March - 2025
1

جم صنعت‌کاران، پیشتاز در انجام پروژه‌های فنی و صنعتی؛ آغاز احداث تانک جدید CFO در پتروشیمی جم

  • کد خبر : 23724
  • 08 اسفند 1403 - 17:55
آوای بوشهر: شرکت جم صنعت کاران به همت جوانان ایران‌زمین با بهره‌گیری از تجربه و تخصص خود، پروژه‌ای جدید با عنوان “احداث تانک جدید CFO و یکپارچه‌سازی آن با تجهیزات موجود در ناحیه ذخیره‌سازی واحد الفین مجتمع پتروشیمی جم” را آغاز نموده است.

به گزارش آوای بوشهر شرکت جم صنعت کاران به همت جوانان ایران‌زمین با بهره‌گیری از تجربه و تخصص خود، پروژه‌ای جدید با عنوان “احداث تانک جدید CFO و یکپارچه‌سازی آن با تجهیزات موجود در ناحیه ذخیره‌سازی واحد الفین مجتمع پتروشیمی جم” را آغاز نموده است.

این پروژه که پس از اتمام موفقیت‌آمیز پروژه افزایش ظرفیت کوره ۱۰۳ واحد الفین پتروشیمی جم وارد فاز اجرایی شده، شامل تمامی دیسیپلین‌های طراحی، تأمین، ساخت و راه‌اندازی می‌باشد. هدف اصلی این پروژه، افزایش ظرفیت ذخیره‌سازی محصول جانبی CFO و در نتیجه، تثبیت تولید واحد الفین مجتمع پتروشیمی جم است. مدت زمان پیش‌بینی‌شده برای اجرای این پروژه ۹ ماه تعیین گردیده است.

پروژه مذکور با چالش‌های مختلفی روبه‌رو است که از جمله آن‌ها می‌توان به ملاحظات ویژه ایمنی به دلیل در سرویس بودن واحدها و تاسیسات مجاور، وجود معارضات روزمینی و زیرزمینی در محل احداث مخزن جدید، زمانبندی فشرده اجرای کار و پیچیدگی‌های فنی فاز مهندسی تفصیلی اشاره کرد. همچنین، چالش‌هایی در تأمین اقلام و تجهیزات مورد نیاز پروژه نیز وجود دارد.

با این حال، در حال حاضر، همزمان با انجام فاز مهندسی تفصیلی پروژه در دیسیپلین‌های مختلف، فعالیت‌های مربوط به تجهیز کارگاه و رفع معارضات اجرایی انجام شده و عملیات خاکبرداری و بسترسازی جهت اجرای فونداسیون مخزن نیز به اتمام رسیده است.

لینک کوتاه : https://avayebushehr.ir/?p=23724

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در آوای بوشهر منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.