• امروز : پنج شنبه - ۲۵ تیر - ۱۴۰۵
  • برابر با : 1 - صفر - 1448
  • برابر با : Thursday - 16 July - 2026
4

انتصاب شایسته در پتروشیمی جم؛ بیش از دو دهه تجربه در مسیر تعالی سرمایه انسانی/راهبرد اعتماد به سرمایه‌های بومی در پتروشیمی جم

  • کد خبر : 25580
  • 28 بهمن 1404 - 1:45
آواي بوشهر: در ادامه سیاست‌های کلان مدیریتی در پتروشيمی جم رویکرد اعتماد به نیروهای بومی و توانمند استان بار دیگر مورد تأکید قرار گرفت؛ رویکردی که از سوی دکتر امیر اکبری به‌صورت مستمر دنبال شده و به یکی از اصول مدیریتی این مجموعه تبدیل شده است.

با حکم امیر اکبری مدیرعامل پتروشیمی جم، مرتضی آبدونی به عنوان مدیر توسعه منابع انسانی این شرکت منصوب شد.

آبدونی با بیش از دو دهه سوابق درخشان در صنعت پتروشیمی، از مدیران توانمند، خوشنام و بومی استان بوشهر به شمار می‌رود که پیش از این نیز مسئولیت‌های کلیدی از جمله مدیریت حراست شرکت را با کارنامه‌ای موفق بر عهده داشته است.

این انتصاب، گامی هوشمندانه در مسیر تقویت سرمایه انسانی و استمرار رویکرد حرفه‌ای و توسعه‌محور در پتروشیمی جم ارزیابی می‌شود.

لینک کوتاه : https://avayebushehr.ir/?p=25580

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در آوای بوشهر منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.