• امروز : جمعه - ۱۹ تیر - ۱۴۰۵
  • برابر با : 25 - محرم - 1448
  • برابر با : Friday - 10 July - 2026
3

پرونده جنجالی مهر و جم دوباره روی میز اجرا؛ دستور محسنی اژه‌ای برای ازسرگیری مصادره

  • کد خبر : 25649
  • 22 اردیبهشت 1405 - 12:38
آوای بوشهر: با دستور غلامحسین محسنی اژه‌ای، رئیس قوه قضاییه، روند اجرای حکم پرونده حقوقی میان پتروشیمی جم و پتروشیمی مهر که پیش‌تر در مرحله مصادره پتروشیمی مهر به نفع جم متوقف شده بود، بار دیگر از سر گرفته شد؛ تحولی که همزمان با موجی از حملات رسانه‌ای علیه پتروشیمی جم در روزهای اخیر رخ داده است

به گزارش آوای بوشهر بر اساس اسناد منتشرشده، روند اجرای حکم در پرونده حقوقی میان پتروشیمی جم و پتروشیمی مهر که پیش‌تر در مرحله اجرای حکم و مصادره پتروشیمی مهر به نفع جم متوقف شده بود، با دستور رئیس قوه قضاییه مجدداً فعال شده است.

این پرونده که از سال‌ها پیش به‌عنوان مهم‌ترین و پرحاشیه‌ترین اختلافات حقوقی در صنعت پتروشیمی کشور شناخته می‌شود، در مقاطعی وارد مرحله اجرای حکم نیز شده بود اما ادامه روند آن متوقف مانده بود.

همزمانی این تحولات با موج حملات رسانه‌ای روزهای اخیر علیه پتروشیمی جم نیز از نگاه تحلیلگران قابل توجه تلقی می‌شود. به باور آنها، تشدید فضای رسانه‌ای علیه جم در روزهای گذشته ممکن است بی‌ارتباط با فعال‌شدن دوباره روند اجرای حکم این پرونده نباشد.

پرونده حقوقی پتروشیمب مهر و پتروشیمی جم طی سال‌های اخیر یکی از پرونده‌های مهم حقوقی در صنعت پتروشیمی محسوب شده و تحولات تازه آن می‌تواند بار دیگر توجه افکار عمومی و فعالان این صنعت را به خود جلب کند.

لینک کوتاه : https://avayebushehr.ir/?p=25649

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در آوای بوشهر منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.