• امروز : شنبه - ۱۱ تیر - ۱۴۰۱
  • برابر با : 3 - ذو الحجة - 1443
  • برابر با : Saturday - 2 July - 2022
3

پیشگیری از وبا را جدی بگیرید/اطلاعیه شبکه بهداشت

  • کد خبر : 313
  • 31 شهریور 1390 - 19:04

مسئول برنامه های آموزش سلامت شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم در گفتگوی با سایت خبری آوای جم، ضمن اشاره به شیوع موارد معدودی  از بیماری وبا، اسهال و شبه وبا در برخی از مناطق کشور به خلاصه اقدامات لازم توسط شهروندان برای پیشگیری از بروز وبا اشاره کرد. وی با بیان این موضوع که […]

اشتراگ گذاری خبر در شبکه های اجتماعی


مسئول برنامه های آموزش سلامت شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم در گفتگوی با سایت خبری آوای جم، ضمن اشاره به شیوع موارد معدودی  از بیماری وبا، اسهال و شبه وبا در برخی از مناطق کشور به خلاصه اقدامات لازم توسط شهروندان برای پیشگیری از بروز وبا اشاره کرد.

وی با بیان این موضوع که مسئولان وزارت بهداشت عمده ترین راه انتقال این بیماری در سطح کشور را مصرف سبزیجات آلوده به پساب فاضلاب خام و اشتغال اتباع بیگانه مبتلا در برخی از مزارع کشاورزی جنوب تهران و سایر شهرهای کشور اعلام نموده اند، اظهار داشت؛ کلیه شهروندان جمی تنها با رعایت چند اقدام بهداشتی ساده می توانند، از ابتلای خود و نزدیکانشان در مقابل بروز  این بیماری محافظت نمایند، زیرا این بیماری معمولا در مناطقی که بهداشت ضعیفی داشته و یا قحطی و جنگ بروز نماید، شایع می گردد.

خانم شریعتی در ادامه افزود از آنجایی که هر گونه تماس مستقیم دست، آب آشامیدنی، مواد غذایی و ظروف آشپزخانه با مدفوع فرد آلوده می تواند باعث انتقال بیماری به افراد سالم گردد، لذا به شهروندان محترم توصیه می شود، با توجه به ممنوعیت استفاده از سبزیجات و سالاد در رستورانها تا اطلاع ثانوی، حتی الامکان از مصرف هر گونه سالاد و سبزیجات در رستورانها و یا اماکن بین راهی پرهیز نموده و ضمن رعایت مصادیق بهداشت فردی من جمله شستشوی مرتب دستها و … نسبت به شستشوی دقیق میوه و شستشوی چهار مرحله ای سبزیجات و صیفی جات خریداری شده از بازار به ترتیب گل و لای زدایی با آب، انگل زدایی با مایع ظرفشویی، ضدعفونی با محلولهای ضدعفونی کننده و بالاخره آب کشی اقدام نمایند. همچنین استفاده از آب معدنی، ضدعفونی و یا جوشاندن آب در مناطقی که دسترسی به آب آشامیدنی سالم وجود ندارد، عدم استفاده از ماهی خام در تهیه غذا، عدم خریداری یخ از مراکز عرضه غیر بهداشتی و همچنین غذاها و نوشیدنی هایی که توسط فروشندگان دوره گرد فروخته می شوند، از دیگر راههای محافظت از ابتلا به این بیماری می باشد.

گفتنی است عامل بیماری وبا که باکتری ویبریو کلراست، از طریق آلودگی آب و مواد غذایی در دسترس، می تواند منجر به ایجاد علائم مختلفی در بیمار از یک اسهال ساده تا اسهال شدید، گرفتگی عضلات پا و معده، تهوع و بالاخره در صورتی که اقدامات درمانی لازم در حالات شدید بیماری صورت نگیرد، از دست دادن آب و الکترولیتهای حیاتی بدن، آسیب کلیوی شدید، شوک و مرگ را به دنبال خواهد داشت. در این زمینه کلیه مراکز بهداشتی درمانی و خانه های بهداشت آماده ارائه هر گونه اطلاعات بهداشتی در زمینه نحوه شستشو، نگهداری و ضدعفونی آب و سایر مواد غذایی به شهروندان محترم خواهند بود.

 

اشتراگ گذاری خبر در شبکه های اجتماعی
لینک کوتاه : https://avayebushehr.ir/?p=313

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در آوای بوشهر منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.