تشدید نظارت بر رستورانها،جمع آوری فروشندگان دوره گرد
به گزارش خبرنگارآوای جم؛جلسه بررسی عملکرد واحد بهداشت محیط و حرفه ای مراکز بهداشتی درمانی شهرستان جم در شش ماهه اول سال ۹۰ و مقایسه با سال گذشته در تاریخ ۳ دیماه ۱۳۹۰ در سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان بر گزار شد. در ابتدای جلسه مهندس قاسمی رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم با تقدیر از زحمات و تلاش های بازرسین بهداشت محیط در ارتقاء شاخصهای بهداشتی بر جمع آوری فروشندگان دوره گرد، تشدید
نظارتها بر مراکز حساسی همچون رستوران،چلوکبابی ،نانوایی ،شیرینی فروشی و فست فودها تاکید نمودند و در ادامه کارشناسان ستاد شاخصهای بهداشت محیطی شهرستانهای استان و مراکز بهداشتی درمانی تابعه به تفکیک بررسی نمودند و مقرر گردید با توجه به انتظارات استان و وضعیت موجود کارشناسان مراکز با اجرای دقیقتر برنامه ها نسبت به ارتقاء شاخصهای پایینر از حد انتظار اقدامات لازم بعمل آید و در پایان جلسه نیز روند اجرای بخشنامه ها و دستورالعملهای ابلاغ شده همچون ظروف یکبار مصرف گیاهی،استفاده از تخم مرغ شناسنامه دار و استفاده از وسایل شخصی در آرایشگاه ها با ارائه گزارش کارشناسان مراکز مورد بررسی قرار گرفت.
{jcomments on}