• امروز : پنج شنبه - ۶ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : 17 - شوال - 1445
  • برابر با : Thursday - 25 April - 2024
4

متصدیان نانوایی ها باید به سلامت مردم توجه داشته باشند

  • کد خبر : 911
  • 13 بهمن 1390 - 6:41

به گزارش خبرنگار آوای جم، در جلسه ای که صبح روز یکشنبه ۹ بهمن ماه جهت کلیه متصدیان نانوایی ها و اعضاء کمیسیون تعزیرات آرد و نان شهرستان با حضور فرماندار و رئیس شبکه بهداشت و درمان جم در محل سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد، رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان، ضمن تقدیر از همکاری متصدیان نانوایی ها با بازرسین بهداشت محیط و همچنین حذف جوش شیرین از نان تولیدی خواستار توجه ویژه به نان تهیه شده به عنوان قوت غالب مردم شد و ضمن تاکید بر لزوم رعایت نکات بهداشتی توسط این اماکن، کوتاهی در تهیه و پخت نان را یکی از عوامل آسیب رسان به مقوله سلامت عمومی شهروندان دانست.

به گزارش خبرنگار آوای جم، در جلسه ای که صبح روز یکشنبه ۹ بهمن ماه جهت کلیه متصدیان نانوایی ها و اعضاء کمیسیون تعزیرات آرد و نان شهرستان با حضور فرماندار و رئیس شبکه بهداشت و درمان جم در محل سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد، رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان، ضمن تقدیر از همکاری متصدیان نانوایی ها با بازرسین بهداشت محیط و همچنین حذف جوش شیرین از نان تولیدی خواستار توجه ویژه به نان تهیه شده به عنوان قوت غالب مردم شد و ضمن تاکید بر لزوم رعایت نکات بهداشتی توسط این اماکن، کوتاهی در تهیه و پخت نان را یکی از عوامل آسیب رسان به مقوله سلامت عمومی شهروندان دانست.

در این جلسه همچنین فرماندار جم، در بخشی از سخنان خود ضمن لزوم توجه نانوایان به حل مشکلات بهداشتی موجود، از تشویق ماهانه نانوایان با کاهش ضایعات و افزایش کیفیت نان تولیدی و معرفی نانوایی های نمونه به مردم پس از ارزیابی بازرسان محیطی خبر داد.

لینک کوتاه : https://avayebushehr.ir/?p=911

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در آوای بوشهر منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.