• امروز : پنج شنبه - ۷ بهمن - ۱۴۰۰
  • برابر با : 24 - جماد ثاني - 1443
  • برابر با : Thursday - 27 January - 2022
2

قابل توجه شهروندان گرامی: فراخوان ثبت ملی غذاهای بومی استان و شهرستان جم

  • کد خبر : 1488
  • 01 مرداد 1391 - 7:58

به گزارش خبرنگار آوای جم، aشبکه بهداشت شهرستان جم اطلاعیه ای به شرح ذیل در خصوص ثبت ملی غذاهای بومی صادر نموده است.

ضمن عرض تبریک ماه پر خیر و برکت رمضان و آرزوی قبولی طاعات و عبادات کلیه هموطنان در این ماه عزیز، در راستای اجرای فرمایشات مقام معظم رهبری و تکیه بر سرمایه و تجارب ملی کشورمان، شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم ، به نمایندگی از دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، در نظر دارد جهت ساماندهی اطلاعات غذاهای بومی مناطق مختلف کشور از جمله استان بوشهر و شهرستان جم نسبت به جمع آوری شناسنامه مواد غذایی بومی شهرستان، بر اساس نام غذا، مواد لازم جهت تهیه، دستور تهیه و پخت غذا اقدام نماید.

اشتراگ گذاری خبر در شبکه های اجتماعی

لذا از کلیه شهروندان گرامی به ویژه بانوان علاقه مند دعوت می گردد، پس از دریافت فرم ذیل از طریق سامانه و تکمیل شناسنامه غذایی مورد نظر خود بر اساس فورمت مذکور نسبت به تحویل آن حداکثر تا تاریخ ۲۰ مرداد ماه سال جاری به آدرس شهرستان جم، میدان امام حسین، خ بهداشت، جنب بانک رفاه، شبکه بهداشت و درمان جم، واحد بهبود تغذیه یا آموزش سلامت(خانم فقیه- شریعتی) اقدام نمایند. بدیهی است غذاهای بومی معرفی شده در صورت معرفی دقیق، به نام فرد معرفی کننده توسط دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت به ثبت خواهد رسید. همچنین جهت تقویت انگیزه و جلب حمایت از مشارکت شهروندان در این امر، از تعدادی از برگزیدگان غذاهای منتخب بومی شهرستان در روز جهانی غذا تقدیر خواهد شد.

تلفن پاسخگویی به سوالات شهروندان در این زمینه: ۷۶۲۴۳۲۱-۰۷۷۲

داخلی ۱۰۷ یا ۱۱۰

 

 

 

فرم ثبت ملی غذای بومی شهرستان جم

نام و نام خانوادگی معرفی کننده غذا:

آدرس و تلفن تماس:

شناسنامه غذایی مورد نظر

نام غذا:

 

نام منطقه جغرافیایی غذای مورد استفاده:

 

مواد لازم و مقادیر مورد نیاز از هر ماده جهت تهیه غذا(به طور مثال تخم مرغ ۲ عدد):

 

۱-                                                                ۶-

۲-                                                                ۷-

۳-                                                                ۸-

۴-                                                                ۹-

۵-                                                              ۱۰-

 

طرز تهیه غذا بر اساس توضیحات مورد نیاز:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

روش پخت (آب پز، بخارپز، کبابی، سرخ شده و … می توان همزمان چند روش مورد استفاده را نام برد):

 

 

{jcomments on}

اشتراگ گذاری خبر در شبکه های اجتماعی
لینک کوتاه : https://avayebushehr.ir/?p=1488

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در آوای بوشهر منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.