• امروز : پنج شنبه - ۳۰ فروردین - ۱۴۰۳
  • برابر با : 10 - شوال - 1445
  • برابر با : Thursday - 18 April - 2024
9

به بهانه قطعی برق در چند روز گذشته +مصاحبه با مدیر برق

  • کد خبر : 78
  • 05 خرداد 1390 - 20:19

به بهانه قطعی برق در چند روز گذشته به سراغ مدیر برق شهرستان رفتیم و گزارش مفصلی  از وضعیت برق شهرستان از زبان ایشان جویا شدیم . .. . .. ۱-خودتان را معرفی نموده ، سمت وسطح تحصیلاتتان را عنوان نمائید؟ جواب :‌علیرضا ضامنی متولد ۱۳۵۴ شهرستان فیروزآباد  دارای مدرک لیسانس برق قدرت فارغ التحصیل […]


به بهانه قطعی برق در چند روز گذشته به سراغ مدیر برق شهرستان رفتیم و گزارش مفصلی  از وضعیت برق شهرستان از زبان ایشان جویا شدیم . .. . ..

۱-خودتان را معرفی نموده ، سمت وسطح تحصیلاتتان را عنوان نمائید؟

جواب :‌علیرضا ضامنی متولد ۱۳۵۴ شهرستان فیروزآباد  دارای مدرک لیسانس برق قدرت فارغ التحصیل سال ۱۳۷۷ دانشگاه صنعت آب و برق شهید عباس پور تهران  – سمت مدیر برق شهرستان

۲-مدیریت برق شهرستان جم در حال حاضر از نظر سخت افزاری و نرم افزاری در چه سطحی است؟

جواب :‌شهرستان جم دو ایستگاه فوق توزیع دارد . یکی با ظرفیت یکدستگاه ۳۰MVA در نیروگاه تشان و دیگری با ترانس ۳۰MVA که جدید الاحداث منصوبه به شهرک پردیش می باشد که کل برق منطقه از این دو ایستگاه تامین خواهد شد .

۳- نسبت به سایر شهرستانهای استان در چه رتبه ای قرار داریم؟

جواب :‌در بحث بهره برداری آن چیزی که خیلی مهم است نرخ کاهش خاموشی است که در سال ۸۹ نسبت به سال ۸۸ کاهش چشمگیری داشتیم . در بخش وصولی (‌هزینه مشترکین ) شهرستان جم از بین ۱۰ مدیریت موجود در سطح استان مقام پنج را دارا هستیم . « ایشان در راستای احراز این مقام از همت و همکاری مردم شهرستان تقدیر نمودند »

۴-از چه سالی وارد استان بوشهر شدید و در چه شهرستانهایی فعالیت نمودید ؟

جواب : از سال ۱۳۷۸به استان بوشهر وارد شدم در شهرستانهای دشتی سپس دشتستان و از سال ۱۳۸۶ مشغول خدمت در  شهرستان جم  هستم .

۵- عمده ترین مشکل برق شهرستان جم چیست؟

جواب : خوشبختانه با احداث ایستگاه پردیس مشکلات شهرستان کاهش پیدا می کند و ظرفیت شهرستان با ایستگاه فوق ظرفیت منصوبه در بخش فوق توزیع از ۶۰MVA  به ۹۰MVA افزایش پیدا  می کند .

مشکل حاد شهرستان موقت بودن ایستگاه تشان می باشد که باید به ایستگاه دائم تبدیل تا بتوانیم برق با کیفیت بالاتر به شبکه بدهیم .

۶-منبع اصلی تامین برق شهرستان چیست؟

جواب : نیروگازی تشان است که این نیروگاه به شبکه سراسری وصل می باشد .

۷- آیا برق شهرک ها به شبکه سراسری متصل بوده یا مجزاست؟شما چه نظارتی روی آن دارید؟

جواب : مجزاست که از طریق شرکت فجرجم تامین میگردد . نظارت بعهده خود شرکت گاز فجر می باشد .در واقع شهرک ها نیز مانند سایر مشترکین یک کنتور دارند که در شرکت پالایش گاز فجرجم نصب شده و بعد از آن خود آنها از ان انشعاب گرفته اند. اما برق شهرک پردیس در سال ۹۰ قرار است از طریق اداره برق شهرستان جم تامین و برای هر منزل کنتور جداگانه نصب گردد .

۸- طبق اعلام مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان،۵ روستا در استان با انرژی خورشیدی برق دار شده اند.آیا در جم چنین برنامه ای وجود دارد؟

جواب : استفاده اهالی روستای غربه از انرژی خورشیدی در حال اجراست .

۹-متوسط توسعه شبکه در هر سال چه مقدار است؟

جواب : توسعه شبکه باتوجه به اعتبارات استانی انجام می گیرد . در سال ۸۹ توسعه شبکه ۸ کیلومتر از اعتبارات استانی و ۱۵ کیلومتر از اعتبارات شهرستان انجام شد . در سال ۸۹ تعداد ۱۸ دستگاه ترانس جهت نقاط ضعف ولتاژ از اعتبارات داخلی و ۱۲ ترانس از اعتبارات استانی در حال انجام است .

۱۰-آیا واگذاری برق موقت نیز انجام می دهید؟مثلاً یک ماهه یا یک هفته

جواب :‌واگذاری انشعاب روزانه ،‌هفتگی و ماهانه با احتساب هزینه انجام می گیرد و با افراد متقاضی همکاری بعمل می آید .

۱۱-چند هفته ای است ابتدای صبح برق شهرستان قطع می گردد، علت چیست؟

جواب : علت قطعی برق بخاطر جمع اوری ایستگاه های موقت و به مدار آوردن ایستگاه جدیدپردیس است که می بایست بصورت متناوب این کار انجام گردد . در حال حاضر ۹۵ درصد این کار صورت گرفته که در آینده تکمیل خواهد شد .  ضمناً بخش خطوط انتقال دو خاموشی نیاز دارد که امید است با سعه صدر مردم به کارکنان کمک نمایند که این امر شکل بگیرد .

ضمناً در هفته آینده جمعه ۱۳/۳/۹۰ یک خاموشی ۴ ساعته در بخش ریز و بعد از ظهر آن خاموشی ۳ ساعته در بخش جم داریم .

۱۲-آیا زمان های خاموشی اتفاقی است یا از قبل مشخص است؟ تصمیم گیرنده چه کسی است؟

جواب : دو نوع خاموشی است که یکی مربوط به اتفاقات خطوط می باشد که هر لحظه ممکن است اتفاق بیافتد دوم اداره برق نیاز به نصب یا تعمیر روی خطوط داشته باشد . (‌از قبیل تعمیرات سالانه – تعویض تجهیزات معیوب و غیره )‌ – در بخش دوم اداره برق

۱۳-مدیر عامل شرکت توزیع استان مدعی شده اند روستاهای زیر ۱۰ خانوار و حتی یک خانوار را نیز برق دار کرده اند.در جم نیز چنین وضعیتی وجود دارد؟

جواب :‌بله وجود دارد . در سال ۹۰ هم به روستای بیدو علیا که ۳ خانوار دارد ،‌همچنین در محدوده جمال آباد – دره سور خانوارهای زیر ۱۰ خانواده برق دار می گردند .

۱۴-چقدر در توزیع امکانات در سطح استان بوشهر عدالت رعایت می شود؟

جواب : همه امکانات در محدوده اعتبارات می باشد . که از سوی مسئولین استانی و فرماندار بوده و اعتبارات استانی بسیار خوب بوده و حائز اهمیت می باشد .

۱۵-در حال حاضر چند مشترک دارید؟

جواب :‌در حال حاضر ۱۳۴۰۰ مشترک در شهرستان جم میباشد . پیش بینی می شود که در پایان سال ۱۳۹۰ به ۱۵۰۰۰ مشترک برسد .

۱۶-ساعت اوج پیک بار در جم چه ساعتی است؟

جواب : پیک بار ساعت ۹ شب می باشد .

۱۷-مدیریت برق شهرستان،چند پرسنل دارد؟وضعیت استخدامی آنها چگونه است؟چه تعداد بومی هستند؟

جواب : شش / ۶ نفر پرسنل رسمی دارد و ۴۵ نفر بصورت پیمانی . به جز یک نفر همه بومی هستند . ضمنا ً آقای ابوالزاده که مسئول طراحی این اداره بودند به شهرستان دلواربعنوان رئیس آن اداره انتقال یافته اند.


۱۸-
آیا نیروهای شما طبق چارت جذب شده اند؟

جواب : نیروهای رسمی طبق چارت هستند .

۱۹-شرایط نصب انشعاب تکفاز و سه فاز چیست؟

جواب : بعد از درخواست متقاضی و تائید شهرداری و دهیاری و پرداخت مبلغ مشخص شده انشعاب واگذار می شود . ضمنا تک فاز به همه واگذار می شود اما درخواست ۳ فاز بررسی و با توجه به نیاز واگذار میگردد .

اما قابل توجه همشهریان عزیز هم اکنون انشعاب تک فاز با فیوز ۵۰ آمپر واگذار می گردد و کیفیت آن تقریباً مثل ۳ فاز بوده اما با هزینه کمتر

۲۰-منظور از انشعاب دیماندی چیست و آیا در جم وجود دارد؟

جواب : به انشعابات بالاتر از ۳۰ کیلو وات انشعاب دیماندی گفته می شود .- بله وجود دارد

۲۱- چرا مدیریت برق شهرستان،سایت خبری ندارد؟

اطلاع رسانی و عملکرد اداره برق شهرستان از طریق سایت اداره کل استان اعلام میگردد .

۲۲- در خصوص اطلاع رسانی ساعات خاموشی چه برنامه ای دارید؟

جواب :‌ نظر داریم خاموشی را از طریق اس ام اس جهت اماکن عمومی اطلاع رسانی نمائیم .

۲۳- در بحث ایمنی برق چه اقداماتی صورت می پذیرید؟

جواب : یکی از تعهدات پیمانکار خطوط رعایت ایمنی است . در صورت هرگونه خلاف جریمه خواهد شد و از صورت وضعیت آن کسر میگردد . همچنین در بخش شهری نقاطی وجود دارد که در حریم قرار گرفته اند که با اعتبارات سالانه مرتفع میگردد .

۲۴-روشنایی معابر با چه ارگانی است؟

جواب :‌روشنایی معابر بعهده اداره برق می باشد . در جاهایی که شهرداری بلوار احداث می کند بعهده شهرداری می باشد . تعمیرات برق و معابر بعهده اداره برق بوده در بعضی از موارد از دهیاریها و شوراها کمک گرفته میشود . که جا دارد از همه آنها تشکر نمود .

۲۵- آیا وزارت نیرو برنامه ای برای حذف تیر برق دارد؟نظر شخصی شما در خصوص استفاده از برق بصورت زیر زمینی بجای تیرهای برق چیست؟

جواب : حذف شبکه های فشار ضعیف در حال بررسی است . سیاست وزارت نیرو کاهش تلفات است و این منوط به جمع آوری ترانس های بزرگ می باشد که می بایست به ترانس های کوچکتر تقسیم شود .

انتقال خطوط به زیر زمین حرارت کمتری هدر می رود و بی شک بهتر است اما باید زیر ساخت شهری مهندسی شده باشد ،‌اما متاسفانه در شهرهای ما زیر ساخت ها به شکل از قبل طراحی شده وجود ندارد وممکن است امروز کابل برق از پیاده رو عبور دهیم وچند وقت بعد همان پیاده رو در طرح توسعه قرار گرفته و وسط خیابان قرار گیرد.


۲۶-پایگاههای خبری تحلیلی چه تاثیری می توانند در توسعه شهرستان داشته باشند؟

جواب :‌پایگاههای خبری باید علاوه بر دیدن مشکلات و نقاط ضعف به نقاط قوت توجه داشته باشد و موازن همدیگر انجام گیرد . بی شک رسانه ها زبان گویای یک شهر هستند .

۲۷- اگر صحبت پایانی دارید بفرمائید؟

جواب : در پایان از مدیرعامل محترم شرکت توزیع برق استان ، همکاران محترم در استان و شهرستان ،‌فرماندار ، شهردار ، روسای شوارها و دهیاریها و مردم خوب شهرستان جم بخاطر حمایتها تقدیر و تشکر می نمایم  .

لینک کوتاه : https://avayebushehr.ir/?p=78

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در آوای بوشهر منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.