در این جلسه که با سه دستور کار بیماریهای منتقله از آب و غذا، شاخصهای عدالت در سلامت و بیماری تب کریمه کنگو و همچنین لزوم احداث کشتارگاه در سطح شهرستان، تشکیل شد، پس از بررسی هرکدام از موارد فوق و تبادل نظر اعضاء مواردی بدین شرح مصوب گردید: اداره آموزش و پرورش شهرستان لیست مدارس فعال در فصل گرما جهت بازدید و نظارت بر آب آشامیدنی و سرویس های بهداشتی را به شبکه بهداشت اعلام نماید و شبکه بهداشت جهت حفظ سلامت مردم در فصل گرما نظارت بیشتری بر آب آشامیدنی و سرویس های بهداشتی اماکن عمومی به عمل آورد. همچنین با هماهنگی شهرداری جم در اسرع وقت نسبت به احداث کشتارگاه در سطح شهرستان اقدام گردد و مجمع امور صنفی در زمان صدور و یا تمدید پروانه کسب مراکز عرضه فرآورده های خام دامی از دامپزشکی شهرستان، استعلام بعمل آورد. همچنین مقرر گردید: ادارات شهرستان یک نماینده جهت تربیت مربی وبا به شبکه بهداشت معرفی نمایند.
برگزاری جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان جم
اولین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان جم در سال جاری، در تاریخ ۳۰/۳/۹۱ ، با حضور اعضاء در سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان جم تشکیل شد.