حجت الاسلام کارگر بیان کرد: حجاب و عفاف به عنوان دو ارزش در جامعه بشری و بویژه جوامع اسلامی مطرح است و همواره این دو واژه در کنار هم به کار برده میشوند و در نگاه اول به نظر میآید هر دو به یک معنا باشند اما در حالی که حجاب میوه عفاف و عفاف ریشه حجاب است.
وی افزود: حجاب امری ظاهری و در ارتباط با جسم است، اگرچه این پوشش برخاسته از اعتقادات و باورهای درونی افراد است ولی ظهور در مسائل مادی و طبیعی دارد.
وی گفت: حجاب علاوه بر آثار شخصی و شخصیتی، دارای آثار اجتماعی است و جامعهای که در آن بانوان باحفظ حدود و حقوق دیگران ظاهر میشوند و موجب تخریب روح و جسم همنوعان خود شده و محیط آرام وامنی را برای جوانان فراهم سازند، به سوی سعادت و سلامت روانی پیش خواهد رفت.
حجت الاسلام کارگر تصریح کرد: اگر زنان جامعه باحجاب باشند، هم مردان از نظر طهارت روح و جسم سالم میمانند و هم در جامعه، سلامت خانوادگی حفظ خواهد شد و محیط خانواده تحت تاثیر خودنماییهای عدهای از زنان بدحجاب و بیحجاب قرار نمیگیرد و هم مراکز اجتماعی مثل ادارهها و بیمارستانها و… در کمال سلامت رفتاری خواهند بود و بزهکاریهای اجتماعی به حداقل خواهد رسید.
وی خاطر نشان کرد: از نظر اسلام فعالیت های اقتصادی زنان تا اینکه منجر به از بین رفتن کرامت و شخصیت انسانی او نشود بلامانع است وبی حجابی در زنان موجب فلج شدن جامعه است.
در پایان مراسم دل نوشته ای در رابطه با عفاف و حجاب توسط یکی از خواهران بسیجی قرائت شد.