وی با تاکید بر جلوگیری از حفر چاههای غیر مجاز در استان افزود: در همین ارتباط توقف ۵ دستگاه حفار تراکتوری و ۴ دستگاه حفار کمپرسوری انجام شده است.
وی گفت: در برنامه چهارم توسعه، برای هر اصله نخل در شبکه آبیاری دالکی در استان بوشهر ۴۰ هزار تومان هزینه میشود.
رجایی اضافه کرد: یک میلیون و ۳۰۰ هزار اصله نخل در شبکه دالکی داریم که برای هر نخل به طور متوسط در دولت نهم و دهم ۴۰ هزار تومان هزینه کردیم.
مدیر عامل آب منطقهای بوشهر بیان داشت: با تصویب شورای حفاظت از منابع آب استان، انتقال آب از اراضی آبخور چاه کشاورزی ممنوع شد.
رجایی بیان داشت: انتقال آب به اراضی غیر آبخور چاه در بخش وسیعی از استان به ویژه در گشتهای خارج از فصل صورت میگیرد.
وی افزود: شهرستانهای جم، دیر و دشتی بیشترین مورد انتقال آب به اراضی غیر آبخور چاه را در استان بوشهر داشته است.
مدیر عامل آب منطقهای بوشهر تاکید کرد: پیشنهاد میشود تامین نهادههای کشاورزی از جمله سوخت و برق اینگونه چاهها با گزارش شرکت آب منطقهای استان متوقف شود.
رجایی در ارتباط با نصب کنتور روی چاههای کشاورزی اضافه کرد: ۷ هزار و ۷۵۰ چاه آب کشاورزی در استان داریم که تنها ۲ هزار و ۷۳۰ حلقه از این تعداد کنتور حجمی روی آنها نصب شده است.
وی گفت: ۱۳ گروه گشت و بازرسی با مدیریت معاونت حفاظت از منابع آب به طور مستمر بر برداشت و استحصال آب توسط بهرهبرداران مدیریت و نظارت میکنند.
مدیر عامل آب منطقهای بوشهر اظهار داشت: تمام چاههای فاقد کنتور تعهد دادهاند که کنتور حجمی روی چاههای خود نصب کنند.
رجایی گفت: به استناد تفویض اختیار وزیر نیرو به استانداران، برنامه زمانبندی خرید و نصب اجباری کنتور بروی تمام منابع آب تدوین و به مرحله اجرا گذاشته میشود.