• امروز : جمعه - ۸ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 29 - رمضان - 1446
  • برابر با : Friday - 28 March - 2025
1
گزارش مقایسه‌ای فروش آذر و دی

ثبت رکورد بی‌سابقه در فروش آمونیاک پتروشیمی هنگام/ افزایش ۵۰ برابری درآمد هنگام در یک ماه

  • کد خبر : 23478
  • 24 بهمن 1403 - 16:23
آوای بوشهر: پتروشیمی هنگام در یک عملکرد بی‌سابقه از نظر فروش و درآمد واحد آمونیاک خود توانست، در یک ماه رکورد افزایش ۴ هزار و ۸۶۲ درصدی ارزش قرارداد فروش را به ثبت برساند.

به گزارش آوای بوشهر و‌به نقل از روابط عمومی شرکت پتروشیمی هنگام، بعد از آنکه با تاکید دکتر محمد شریعتمداری مدیرعامل گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس و پیگیری‌های به عمل آمده توسط مدیرعامل پتروشیمی هنگام برای تامین نیازهای شرکت‌های دارویی به محصول آمونیاک، این شرکت با استفاده از ظرفیت‌های قانونی توانست در شرایط ناترازی خوراک، تولید و عرضه محصول آمونیاک به بازار داخل را افزایش چشمگیری دهد، نتیجه این اقدام در عملکرد مالی این شرکت نیز به چشم آمد.

بر اساس گزارش‌های مقایسه‌ای فروش پتروشیمی هنگام این شرکت در آذر ماه ۱۷ میلیارد و ۸۷۱ میلیون و ۳۰۰ هزار ریال محصول آمونیاک به فروش رسانده بود که این مقدار در دی ماه به عدد بی‌سابقه ۸۸۶ میلیارد و ۷۷۳ میلیون و ۲۸۸ هزار ریال فروش رسید. 

گفتنی است، افزایش حدود ۵۰ برابری درآمد هنگام در یک ماه در حالی اتفاق می‌افتد که این شرکت توانست در دو ماه اخیر به ادامه روند تولید صنعت دارویی و غذایی نیازمند محصول آمونیاک، کمک قابل توجهی کند.

لینک کوتاه : https://avayebushehr.ir/?p=23478

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در آوای بوشهر منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.