احمد قاسمی در این بازدیدها ضمن بررسی وضعیت بهداشت محیط اماکن مورد نظر، به تذکرات لازم در خصوص لزوم استفاده از ظروف یکبار مصرف گیاهی در آش فروشی ها و رعایت قوانین و مقرررات بهداشت محیط جهت حفظ سلامت مردم اشاره کرد و همچنین در خاتمه گزارشی از وضعیت بهداشتی نانوایی های مورد بازدید به کمیسیون تعزیرات آرد و نان شهرستان جهت انجام اقدامات مقتضی ارسال شد.
این در حالی است که استفاده از ظروف یکبار مصرف پلاستیکی موجود، به دلیل آزادسازی مواد شیمیایی سرطانزا در مواد غذایی داغ، چند وقتی است که در اماکن عرضه مواد غذایی داغ من جمله آش فروشی ها ممنوع گشته و علاوه بر نظارت بهداشت محیط بر لزوم استفاده از ظروف گیاهی در این اماکن، شهروندان می توانند به عنوان یک اقدام پیشگیرانه، جهت خرید اینگونه مواد غذایی، یکی از ظروف تمیز و درب دار آشپزخانه منزل را با خود به همراه ببرند.