• امروز : شنبه - ۲۱ مهر - ۱۴۰۳
  • برابر با : 9 - ربيع ثاني - 1446
  • برابر با : Saturday - 12 October - 2024
16
گزارش ویژه آوای بوشهر از سفر نیم روزه استاندار بوشهر به جم+تصاویر:

هزینه اجرای سد باغان به ۸۰۰ میلیارد تومان رسیده/ پرژه آبرسانی جم تا پایان سال تکمیل می شود/نارضایتی استاندار از عملکرد پیمانکار خط انتقال سد باغان/ شهر جم و ۴۶ روستا در برنامه تامین آب پروژه آبرسانی جم و …

  • کد خبر : 9359
  • 28 تیر 1398 - 18:52
با اجرای این پروژه که تاکنون 130 میلیارد تومان برای آن هزینه شده آب آشامیدنی شهر جم و ۴۶ روستای بخش مرکزی تامین می شود.

آوای بوشهر؛ استاندار بوشهر در سفری نیم روزه به همراه نماینده مردم در مجلس، فرماندار جم، سرپرست سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان و معاون عمرانی استانداری، مدیران عامل آبفا روستایی استان، مدیر عامل آب منطقه ای استان و مدیر کل راه و شهرسازی از روند اجرای پروژه های سد باغان، آبرسانی جم، جاده سرچشمه و جاده جم پالایشگاه بازدید کرد.

به گزارش آوای بوشهر؛ عبدالکریم گراوند درجریان این بازدید گفت: اجرای سد باغان به خصوص در بخش صنعت نیاز جدی شهرستان جم است به همین دلیل فاینانس خارجی این سد باید با اولویت اجرایی شود که با توجه به اهمیت پروژه برای رفع موانع فاینانس و باز کردن ال سی بانکی، باید از تمام ظرفیت ها استفاده شود.


گراوند اضافه کرد: در شرایط کنونی کشور، تامین مالی پروژه ها با دشواری انجام می شود به همین دلیل شرکت آب منطقه ای استان باید پیگیری های لازم در سطح وزارت نیرو را با جدیت بیشتری ادامه دهد.

استاندار بوشهر با تقدیر از همکاری شرکت ملی گاز ایران و پالایش گاز فجر جم در تخصیص اعتبار برای تکمیل خط انتقال سد باغان به بخش ریز شهرستان جم گفت: وضعیت پیشرفت پروژه خط انتقال با توجه به تامین مالی مناسب پروژه مطلوب نیست و لازم است در این زمینه اقدامات موثرتری انجام شود.

گراوند اضافه کرد: لازم است همزمان با اجرای پروژه خط انتقال، احداث آب تصفیه کن هم در دستور کار قرار گیرد تا آب مورد نیاز صنعت، کشاورزی و شرب شهرستان جم هر چه زودتر تامین شود.

استاندار بوشهر در حاشیه بازدید از پروژه آبرسانی سیراف به جم هم گفت: از تمام ظرفیت ها برای تامین اعتبار لازم و تکمیل پروژه آبرسانی جم استفاده می کنم.

عبدالکریم گراوند با اشاره به نقش و جایگاه شهرستان جم در اقتصاد کشور خاطر نشان کرد: شرایط آب شهرستان جم مطلوب نیست و نباید شهرستانی که خود تامین کننده بخشی از اقتصاد کشور است در بحث آب با مشکل مواجه باشد.

وی تسریع در تکمیل پروژه آبرسانی جم را بسیار ضروری و مهم توصیف کرد و افزود: خوشبختانه پروژه فعال شده و امیدواریم هر چه سریع تر شاهد تامین آب شهر جم از این طریق این پروژه باشیم تا وضعیت آب جم به شرایط نرمال برسد.

گراوند اضافه کرد: برنامه جامع و گام به گام تکمیل پروژه آبرسانی جم تدوین و ارائه شود تا بر اساس داده های دقیق، در تامین مالی پروژه پیگیری های لازم صورت گیرد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان بوشهر هم در جریان بازدید استاندار از پروژه آبرسانی جم گفت: پروژه بزرگ آبرسانی شهرستان جم اکنون ۷۵ درصد فیزیکی دارد و پیش بینی شده تا پایان سال به جم رسد.

روح الله طاهریان پور افزود: این پروژه که بیش از یک سال به دلیل کمبود اعتبار متوقف شده بود از ابتدای سال جاری با پیگیری ویژه استاندار بوشهر و نماینده مردم شهرستان های جنوبی در مجلس شورای اسلامی دوباره فعال شده است.

وی یادآور شد: با اجرای این پروژه که تاکنون ۱۳۰ میلیارد تومان برای آن هزینه شده آب آشامیدنی شهر جم و ۴۶ روستای بخش مرکزی تامین می شود.

طاهریان پور افزود: با تدابیر انجام شده انتظار می رود بخشی از آب برنامه ریزی شده تا پایان سال جاری به جم انتقال یابد.

وی گفت: آب شیرین کن پروژه نیز با حجم ۲۸ هزار مترمکعب و سرمایه گذاری ۲هزار میلیارد ریالی بخش خصوصی اجرا می شود.

سرپرست شرکت آب منطقه ای بوشهر هم در جریان بازدید استاندار بوشهر از سد باغان گفت: اقدامات اولیه برای اجرای فاینانس خارجی پروژه سد باغان انجام شده و برای گشایش اعتبارهای داخلی (ال سی) باید ۳ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان بعنوان ودیعه پرداخت شود که نیاز است در این زمینه حمایت مالی لازم صورت گیرد.

حسین باشی زادگان برای اجرای پروژه سد باغان در مدت ۱۸ تا ۲۰ ماه باید ماهانه ۲۰ میلیارد تومان به این پروژه تزریق شود اظهار داشت: هزینه اجرای سد باغان، خط انتقال و تصفیه خانه با توجه به نوسانات ارزی و ریالی از ۲۷۰ میلیارد تومان با افزایش سه برابری به حدود ۸۰۰ میلیارد تومان افزایش یافته است.

وی اجرای فاینانس و تامین مالی تصفیه خانه را دو چالش پیش روی اجرای سریع تر پروژه سد باغان عنوان کرد و افزود: هزینه اجرای تصفیه خانه طبق برآورد اولیه ۳۰ میلیارد تومان بود که این رقم در زمان حاضر به ۱۰۰ میلیارد تومان افزایش یافته و لازم است شرکت فجر جم در زمینه تامین مالی حمایت بیشتری داشته باشد.

سرپرست شرکت آب منطقه ای بوشهر اضافه کرد: میزان مشارکت شرکت پالایش گاز فجر جم در اجرای پروژه خط انتقال هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال تعیین شده که تاکنون ۷۷۰ میلیارد ریال از این مبلغ تحقق یافته است.

باشی زادگان افزود: طول خط انتقال پروژه تا بخش ریز ۲۷ کیلومتر برآورد شده که تاکنون تنها هشت کیلومتر اجرایی شده است.

وی اضافه کرد: پیمانکار پروژه تاکنون در مقابل ۲۷ میلیارد تومان اعتبار دریافت شده تنها ۲۹ میلیارد تومان کارکرد داشته و با توجه به دریافت مناسب اعتبار از سوی پیمانکار، سرعت اجرای پروژه مطلوب نیست و ناچار به تصمیم گیری در مورد ادامه فعالیت پیمانکار هستیم.

لینک کوتاه : https://avayebushehr.ir/?p=9359

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در آوای بوشهر منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.