به گزارش آوای بوشهر وبه نقل از خلیج فارس؛ در سال گذشته، در استان بوشهر ۲ هزار و ۴۲۳ طلاق و از طرفی ۵ هزار و ۷۲۳ ازدواج به ثبت رسیده، یعنی به ازای هر دو ازدواج، یک طلاق.
این درحالی است که نسبت ازدواج به طلاق در کشور ۴ به یک است و در تهران نزدیک به ۳٫
به عبارتی در این شاخص، بوشهر ۱۰۰ درصد بالاتر از کشور قرار دارد؛ اما چون جمعیت استان پایین است، مسئولان در آمارهای اعلامی، به آمار خام طلاق اکتفا می کنند (میزان طلاق به ازای هر هزارنفر) و به همین نسبت بوشهر را جزو استان های پایین کشور از نظر طلاق نشان می دهند؛ درحالی که بهترین نشانه فراوانی طلاق را باید از طریق نسبت ازدواج و طلاق در یک بازه مشخص به دست آورد.
همچنین بوشهر تنها استان کشور می باشد که مرکز استان در رتبه اول طلاق های ثبت شده نیست، طوری که دشتستان بیشترین آمار در این خصوص را به خود اختصاص داده است.
درخصوص سن طلاق های بار نخست هم عمدتا در سنین جوانی است، طوری که در مردان ۳۸ سال و زنان ۳۳ سال می باشد.
زندگی هایی با تاب آوری پایین
واقعیت این است که شیوههای سنتی کنار رفته و این روزها دختران و پسران خودشان دست بهکار میشوند تا با هم زیر سقف مشترک بروند.
در جامعه کنونی شاهد آشناییهای مقطعی افراد با همدیگر هستیم که منجر به ازدواج سریع میشود؛ بدون اینکه شناختی شکل گرفته باشد. مسلما این ازدواج با مشکل روبهرو میشود. ضمن اینکه آستانه تحمل و تاب آوری دربرابر مشکلات زندگی زناشویی هم پایین تر از گذشته شده است.
در این زمینه نیاز به تقویت مشاوره های پیش از ازدواج و حین زندگی مشترک می باشد.