معاون وزیر و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در حاشیه بازدید از پروژه های آموزشی جنوب استان بوشهر گفت: از زحمات و پیگیریهای سرپرست آموزش و پرورش بوشهر، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس بوشهر و نماینده حوزه جنوب استان در مجلس تشکر و قدرانی میکنم و باور دارم با وجود این افراد، تمامی پروژههای آموزشی نیمه تمام استان بوشهر تکمیل خواهد شد.
به گزارش آوای بوشهر؛ مهرالله رخشانی پور با بیان اینکه اعتبارات نفت برای نوسازی مدارس نقدی است و مثل اعتبارات ما به صورت اوراق یکساله و دوساله نیست، اضافه کرد: من اگر جای مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بودم، برای تکمیل پروژهها اعتبارات نفت و اعتبارات ملی استانی را ترکیب میکردم.
رخشانی مهر با اشاره به اینکه تعداد پروژهها در حوزه جنوب استان بوشهر زیاد است، عنوان کرد: حوزه جنوب استان بوشهر برای پیگیری پروژهها یک دفتر و یک کارگروه پیگیری اعتبارات نیاز دارد.
وی گفت: پیشنهاد من این است که با حضور فرمانداران و رؤسای ادارات آموزش و پرورش جنوب استان بوشهر، یک برنامه ریزی مستمر و زمان بندی شده برای اتمام پروژه انجام گیرد.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشورافزود: برنامه دولت تدبیر و امید در سال ۹۸ تکمیل نواقص و بهره برداری از پروژههای نیمه تمام است و در این راستا پروژههای آموزشی استان بوشهر در ما اولویت قرار دارند.
وی با بیان اینکه مشکل پول نداریم و تا ۵۲ درصد اعتباری که در دست داریم کمک میکنیم، تصریح کرد: یک ماه دیگر برای بررسی و ارزیابی از اتمام پروژهها نیرو میفرستم.
نماینده جنوب استان هم در این بازدید با اشاره به اینکه موقعیت و شرایط حوزه جنوب استان بوشهر ویژه است، تصریح کرد: سیر صعودی جمعیت به دلیل وجود تأسیسات پارس جنوبی، زمینه رشد جمعیت دانش آموزشی در این حوزه فراهم کرده است که زیر ساختهای آموزشی فعلی جوابگوی این افزایش جمعیت دانش آموزی نیست.
سکینه الماسی اظهار داشت: کمبود شدید مدارس در حوزه جنوب استان همراه با تخریبی بودن بخش عمده از آنها که به ۱۲ مدرسه میرسد، نیاز و تغییر و تحول دارد.
وی از ساخت ۵۰ مدرسه در حوزه جنوب استان بوشهر خبر داد و گفت: در چهار شهرستان حوزه جنوب بوشهر ۵۰ مدرسه با اعتبار ۲۰۰ میلیارد در حال ساخت است که ۴۵ پروژه آن با مشارکت و همکاری مجموعه نفت بوده است.
فرماندار جم هم گفت:با کمبود ۱۴ کلاس درس در ۷ مدرسه برای آغاز سال تحصیلی جدید مواجه هستیم که در صورت عدم احداث این کلاس ها دانش آموزان باید در کانکس درس بخوانند.
محمد حسینی با بیان اینکه تحصیل دانش آموزان در کانکس زیبنده استان بوشهر نیست، تصریح کرد: کمبود فضای آموزشی و کلاس درس مربوط پرنسل شهرک های مسکونی جم نیست و این کمبود مربوط به مردم شهر و روستاهای جم است.
حسینی تأکید کرد: نیاز است پروژه های که بیشتر از ۵۰ درصد رشد داشته، در کوتاه مدت به اتمام برسد تا بخشی از کمبود ها جبران شود.
حسینی یادآور شد: با توجه به شرایط موجود نمی توانیم دانش آموزان را برای تحصیل از شمال شهرستان به جنوب شهرستان ببریم، و نیاز است اتمام پروژه های اموزشی در دستور کار سازمان نوسازی قرار بگیرد.