به گزارش آوای بوشهر؛ امام جمعه شهرستان جم جمعه شب در این آئین گفت: شعرا افتخارات و سرمایههای اجتماعی هستند که با هنر خود در سرودن شعر آئینی شور حسینی و رضوی به جامعه انتقال میدهند.
حجتالاسلام محمد محمدی بیان کرد: شاعران استان بوشهر از ظرفیت بالایی در هنر شعر برخوردار هستند و آثار آنها با شاعران نامی کشور رقابت میکنند.
وی عنوان کرد: بذرپاشی اجرای برنامههای فرهنگی هنری در شهرستان جم انجام شده که پنجمین سوگواره شعر عاشورایی تشان، سومین سوگواره نخستین بانوی اسلام و برگزاری جشنواره کریمانه میلاد امام حسن از جمله این برنامهها است.
فرماندار شهرستان جم گفت: شعر زبانی ماندگار است و باعث انتقال مفاهیم به بهترین شکل ممکن میشود.
سید محمد احمدپور ضمن قدردانی از برگزارکنندگان برنامههای فرهنگی و هنری در شهرستان به ویژه شعر عاشورایی تشان، اظهار کرد: پنج سال است جوانان جهادی و انقلابی روستای تشان سوگواره شعر عاشورایی تشان را به صورت مردمی برگزار میکنند که جای تقدیر دارد.
نماینده هیئت داوران نیز گفت: تفکرات خوبی در آثار نهفته بود اما هنوز جای پیشرفت دارد که شاعران باید به آن اهتمام ورزند.
حسین دارند بیان کرد: شعر آئینی مسیر خود را پیدا کرده و بعد از انقلاب به هویت رسیده و به سرعت به سمت جلو در حال حرکت است.
وی با بیان اینکه شعر آئینی با شعر آزاد تفاوت دارد و دست شاعر در سرودن شعر آزاد نسبت با آئینی بازتر است، افزود: شعر آئینی محدودیت دارد و و نیازمند به شناخت با ائمه اطهار و موضوع انتخاب شده شاعر است.
در ادامه از نفرات برگزیده پنجمین سوگواره شعر عاشورایی تشان با اهدا لوح سپاس، تندیس و هدایا به شرح زیر تقدیر به عمل آمد.
بخش ویژه (امام رضاعلیهالسلام):
رتبه اول احمد جمعهپور
رتبه دوم حسین عاشوری
رتبه سوم کمیل ایزدجو
بخش اصلی (عاشورایی):
رتبه اول حیدر منصوری
رتبه دوم مازیار اسدی
رتبه سوم ریحانه فیروزی
بخش جوان بدون اولویت:
فاطمه میرزایی و شکیبا زارعی
شایسته تقدیر:
حسین پروند و مریم شیخیونی
ذکرخوانی و نوحه پامنبری سنتی، اجرای نماهنگ امام رضا (ع) توسط محمد خورشیدی، تقدیر از پیرغلام حسن حاتمی وشعرخوانی حسین دارند، علی هوشمند، حسین پروند، مازیار اسدی، حسین عاشوری، حیدر منصوری، کمیل ایزدجو، ریحانه فیروزی، فاطمه میرزایی و مریم شیخیونی از دیگر بخشهای اجرا شده پنجمین سوگواره شعر عاشورایی تشان بود.