شکراللهی مدیر دبیرستان دخترانه حضرت مریم، ضمن عرض خیر مقدم به مسئولین و کارشناسان حاضر در برنامه، درباره ضرورت اجرای طرح کشوری آهن یاری در دختران دانش آموز توضیحاتی ارائه داد.
در ادامه ضمن قرائت مقاله توسط یکی از دانش آموزان، نوروززاده، جانشین امور بهداشتی شبکه و دکتر فاطمه سادات حق دوست، سرپرست و پزشک مرکز بهداشتی درمانی جم، به ترتیب درباره اهداف اجرای طرح آهن یاری، پیشینه اجرایی طرح مذکور در کشورمان، تفاوت کم خونی فقر آهن و تالاسمی و عوارض کم خونی فقر آهن در سنین رشد، بلوغ، باروری و …به ایراد سخنرانی پرداختند.
در حاشیه این مراسم نیز، قرصهای فرفولیک به انضمام کارت آهن یاری بین دانش آموزان توزیع شد.
گفتنی است بر اساس دستورالعمل کشوری وزارت بهداشت، طرح آهن یاری همه ساله در دانش آموزان دختر پایه دوم و سوم راهنمایی و کلیه پایه های مقطع دبیرستان با توزیع ۱۶ قرص به ازای هر یک از دانش آموزان و مصرف هفته ای یک قرص آغاز گردیده و به مدت ۱۶ هفته ادامه خواهد داشت.
در طول اجرای طرح مذکور، پرسنل ذیربط مراکز بهداشتی درمانی و خانه های بهداشت و همچنین مربیان مدارس ضمن بازدید و نظارت بر فرآیند اجرای طرح، به ارائه راهنمایی و آموزشهای مورد نیاز در این زمینه می پردازند.
به گفته کارشناس مسئول تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم، در طی فرآیند اجرای طرح در سال گذشته در مجموع ۲۹۹۰۰ قرص فرفولیک بین دانش آموزان گروه هدف توزیع شد که امسال به ۳۶۰۰۰ عدد به انضمام کارت آهن یاری ویژه این دانش آموزان رسید.