امروز مصاحبه ای از معاون دارو وغذای دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در خبرگزاری فارس منتشر شد که اندکی مارا نگران کرد.
در این مصاحبه هیچ نامی از شهرستان جم برده نشده و بیم آن می رود که آقای معاون اصلاً خبر نداشته باشد که آیا جم داروخانه دارد ویا خیر واگر دارد آیا مردم از آن راضی هستند؟
گفتیم مطلبی بنگاریم و بگوئیم آقای معاون، ما هم جزء این استانیم
………………………….
متن مصاحبه به شرح ذیل است:
یحیی رضایی در گفتوگو با خبرنگار فارس در دشتستان اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر در راستای ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به شهروندان از همه ظرفیت و توان خود به خوبی استفاده میکند.
وی افزود: افزایش کیفیت خدمات بهداشتی و جلب رضایت خاطر شهروندان از اساسیترین اولویتها در استان است و در این مسیر از همه امکانات موجود استفاده میکنیم.
معاون دارو غذای دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خاطرنشان کرد: نظارت بر امر توزیع دارو و غذا در استان با تلاش کارشناسان این حوزه به خوبی انجام گرفته و برای صیانت از حقوق شهروندان از هیچ تلاشی فروگذار نمیکنیم.
رضایی تصریح کرد: معاونت دارو و غذای دانشگاه علوم پزشکی استان وظیفه بسیار حساسی دارد، به ویژه در راستای تامین امنیت غذایی در جامعه که از مهمترین وظایف وزارت بهداشت است، باید به صورت شبانهروزی و با تمام توان فعالیت کنیم.
وی از فعالیت ۹۳ داروخانه در استان بوشهر خبر داد و گفت: این داروخانهها شامل داروخانههای دولتی و خصوصی و بیمارستانی است که در سراسر استان توزیع شده است.
معاون دارو و غذای دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بیان کرد: در حال حاضر ۲۴ داروخانه در بوشهر، ۱۲ داروخانه در دشتستان، ۷ داروخانه در گناوه مشغول کار و فعالیت هستند.
رضایی اذعان داشت: در شهرهای دیلم، کنگان، دیر و تنگستان و دشتی نیز در مجموع ۱۵ داروخانه فعال است و مابقی نیز داروخانههای دولتی و بیمارستانی است که خدمات دارویی لازم را به شهروندان ارائه میکنند.
وی گفت: در راستای ارائه خدمات بیشتر و بهتر به شهروندان در مناطق مختلف استان تلاش خوبی صورت گرفته و در تامین داروهای کمیاب نیز تلاش قابل توجهی انجام گرفته است.
رضایی افزود: برای ایام نوروز نیز برنامههای مهمی تدوین شده و داروخانههای کشیک در امر خدماترسانی به مردم و مهمانان نوروزی فعالیت خواهند کرد.