چهارمین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان جم صبح روز دوشنبه ۵ دی ماه در محل سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان تشکیل شد. در این جلسه که با حضور اعضاء ذیربط و با دو دستور کار لزوم استفاده از ظروف یکبار مصرف گیاهی جهت عرضه غذاهای گرم و همچنین بسیج اطلاع رسانی تغذیه و بیماریهای قلبی عروقی برگزار شد، رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان و دبیر کارگروه ضمن بررسی مصوبات جلسه قبل و ارائه آماری از بیماریهای قلبی عروقی در سطح استان و شهرستان، پیشنهادات شبکه بهداشت و درمان را جهت اجرای برنامه های هفته اطلاع رسانی تغذیه سالم و کاهش بیماریهای قلبی عروقی بیان نمود.
در ادامه، حجت الاسلام گنجی امام جمعه محترم شهرستان ضمن تبیین اهمیت موضوع رعایت بهداشت در حفظ سلامت همگان بر آمادگی همکاری خود و دیگر روحانیون و مبلغین جهت ترویج فرهنگ تغذیه سالم و راههای مقابله با بیماریهای قلبی عروقی تاکید نمود. در پایان فرماندار محترم شهرستان نیز ضمن تشکر از زحمات شبکه بهداشت و ستاد بهداشت و درمان صنعت نفت در حفظ سلامت مردم با جمع بندی نقطه نظرات اعضاء موارد زیر را تصویب نمودند:
-تربیت بدنی شهرستان برنامه پیاده روی خانوادگی و کارمندان ادارات را در ایام مختلف سال اجرا نماید.
-روحانیون اعزامی از قم جهت برنامه های ماه صفر با برگزای یک جلسه آموزشی توسط شبکه بهداشت مطالب آموزشی را برای مردم بیان نمایند.
-کارشناسان شبکه بهداشت بصورت منظم از مدارس بازدید و گزارش نواقصات را به فرمانداری و آموزش و پروش اعلام نمایند.
-شبکه بهداشت و درمان در هفته اطلاع رسانی تغذیه بسته های آموزشی را بین گروههای مختلف توزیع نماید.
– صنوف عرضه کننده غذای گرم و ادارات دولتی که به کارمندان خود غذا می دهند می بایست از ظروف یکبار مصرف گیاهی استفاده نمایند.
{jcomments on}