به گزارش خبرنگار آوای جم،کمبود آهن و کم خونی ناشی از آن در سنین بلوغ کاهش سرعت رشد ضریب هوشی، قدرت یادگیری و افت تحصیلی دانش آموزان بالاخص دختران را به دنبال خواهد داشت. کودکان و دانش آموزانی که دچار کم Western union money transfer خونی فقر آهن هستند، همیشه احساس خستگی و ضعف می کنند. این افراد اغلب از ورزش و فعالیتهای بدنی دوری کرده و یا در هنگام ورزش خیلی زود خسته می شوند. همچنین در این افراد تغییرات رفتاری به صورت بی حوصلگی و بی تفاوتی مشاهده می گردد.
لذا در راستای اجرای طرح آهن یاری مدارس و آموزش تغذیه مبتنی بر پیشگیری از کم خونی فقر آهن، در مدارس دخترانه ام البنین، ام ابیها ، حضرت زینب (ع) و خدیجه کبری(س) آموزشهای لازم توسط خانم نامجو از پرسنل مرکز بهداشتی درمانی امیرالمومنین جم در دی ماه سال جاری برای حدود ۲۰۰ نفر از دانش آموزان این مدارس به مرحله اجرا درآمد.
گفتنی است، آهن یاری عبارتست از توزیع قرص آهن بین گروههای آسیب پذیر و در معرض خطر کم خونی فقر آهن. از آنجایی که براساس گزارش سازمان بهداشت جهانى (WHO) شیوع کم خونى فقر آهن در میان کودکان سنین مدرسه ۳۷ درصد برآورد شده، کودکان سنین مدرسه و دختران نوجوان، یکی از گروههای آسیب پذیر در معرض خطر کم خونی فقر آهن می باشند.