به گزارش خبرنگار آوای جم، در جلسه ای که صبح روز یکشنبه ۹ بهمن ماه جهت کلیه متصدیان نانوایی ها و اعضاء کمیسیون تعزیرات آرد و نان شهرستان با حضور فرماندار و رئیس شبکه بهداشت و درمان جم در محل سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد، رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان، ضمن تقدیر از همکاری متصدیان نانوایی ها با بازرسین بهداشت محیط و همچنین حذف جوش شیرین از نان تولیدی خواستار توجه ویژه به نان تهیه شده به عنوان قوت غالب مردم شد و ضمن تاکید بر لزوم رعایت نکات بهداشتی توسط این اماکن، کوتاهی در تهیه و پخت نان را یکی از عوامل آسیب رسان به مقوله سلامت عمومی شهروندان دانست.
در این جلسه همچنین فرماندار جم، در بخشی از سخنان خود ضمن لزوم توجه نانوایان به حل مشکلات بهداشتی موجود، از تشویق ماهانه نانوایان با کاهش ضایعات و افزایش کیفیت نان تولیدی و معرفی نانوایی های نمونه به مردم پس از ارزیابی بازرسان محیطی خبر داد.