• امروز : پنج شنبه - ۱۲ مهر - ۱۴۰۳
  • برابر با : 30 - ربيع أول - 1446
  • برابر با : Thursday - 3 October - 2024
5

کارگاه آموزشی تغذیه دوران بارداری پرسنل بهداشتی استان بوشهربه میزبانی شهرستان جم

  • کد خبر : 926
  • 17 بهمن 1390 - 10:29

کارگاه آموزشی تغذیه دوران بارداری پرسنل بهداشتی استان بوشهربه میزبانی شهرستان جم

به گزارش خبرنگار آوای جم؛کارگاه آموزشی دو روزه تغذیه قبل، حین بارداری و پس از آن، صبح روز های شنبه و یکشنبه، ۱۵ و ۱۶ بهمن ماه با حضور کارشناسان دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ، جهت پرسنل بهداشتی و درمانی ذیربط از سراسر استان بوشهر و بهورزان شهرستان جم، در محل فرهنگسرای شهرک توحید و تندگویان جم برگزار شد.

کارگاه آموزشی تغذیه دوران بارداری پرسنل بهداشتی استان بوشهربه میزبانی شهرستان جم

به گزارش خبرنگار آوای جم؛کارگاه آموزشی دو روزه تغذیه قبل، حین بارداری و پس از آن، صبح روز های شنبه و یکشنبه، ۱۵ و ۱۶ بهمن ماه با حضور کارشناسان دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ، جهت پرسنل بهداشتی و درمانی ذیربط از سراسر استان بوشهر و بهورزان شهرستان جم، در محل فرهنگسرای شهرک توحید و تندگویان جم برگزار شد.

در مراسم افتتاحیه این کارگاه آموزشی که با همکاری شبکه بهداشت و درمان شهرستان، ستاد بهداشت و درمان صنعت نفت استان بوشهر، شرکت خدمات غیر صنعتی گاز ایران و بیمارستان توحید جم برگزار شد، احمد قاسمی، رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم، ضمن عرض خوشامد و خیر مقدم به میهمانان حاضر در جلسه و قدردانی از مساعدت کارشناسان وزارت بهداشت در برگزاری این جلسه، زنان را منشاء تجلی عواطف انسانی و پایه تعلیم و تربیت فرزندان و نیمی از جمعیت جوامع بشری برشمرد که در راستای حفظ بنیان و ارتقاء سلامت خانواده نیازمند توجه و حمایتهای ویژه بهداشتی به خصوص در دوره های حساس بارداری و شیردهی می باشند. وی همچنین داشتن تنوع، تعادل و رژیم غذایی مناسب در این دورانها را یکی از ارکان حفظ سلامت مادر و فرزند خواند و افزود: شناسایی مادران باردار در معرض خطر و آموزش تغذیه صحیح در این ۳ دوران و در نهایت اصلاح شیوه زندگی مردم و کاهش بار بیماریهای غیر واگیر یکی از اهداف مهم برگزاری چنین کارگاههایی است. سپس دکتر ساغر جوانبخت، مسئول برنامه های بهداشت خانواده شهرستان، پس از عرض خیر مقدم و بیان اهداف کارگاه، داشتن اضافه وزن و نمایه توده بدنی بالا در حدود نیمی از زنان سنین باروری را، یکی از عوامل خطر مهم و مرتبط با رفتارهای تغذیه ای آنان برشمرد و خاطر نشان کرد، امید است با توانمندسازی و آگاهی پرسنل بهداشتی در این زمینه، بتوان نسبت به آموزش و مشاوره صحیح زنان و مادران و پیشگیری از عوامل خطر تغذیه ای مرتبط با این دوران گام برداشت. در ادامه دکتر عبداللهی سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت و سایر کارشناسان همراه ضمن بیان اهمیت مشاوره و پی گیری مراقبتهای مورد نظر از قبل از شروع بارداری به تشریح عمده مشکلات تغذیه ای موجود زنان و مادران در ایران و مقایسه شاخص های بهداشتی موجود استان با میانگین شاخص های کشوری در این زمینه پرداختند و مباحث مربوط به تغذیه دوران بارداری و شیردهی را برای حاضرین در جلسه تشریح کردند.

 

{jcomments on}

لینک کوتاه : https://avayebushehr.ir/?p=926

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در آوای بوشهر منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.