آوای بوشهر- سید مصطفی هاشمی نژاد؛ چهره شهری جم در دهه ۸۰ شمسی دچار دگرگونی عجیبی شده است.اگر کسی ۱۵ سال از جم دور شده باشد و امروز که در سال ۹۸ هستیم به جمبازگشته باشد قطعا کمتر می تواند بر خود بباوراند که این جم همان جم است!
آنچه بیش از همه چشم ها را به خود خیره می کند آپارتمان های چندین طبقه است. به جرات میتوان گفت در اوایل دهه ۸۰ ساختمان های بانکصادرات، بانک ملی و یکیدو پاساژ سه طبقه جز مرتفع ترین ساختمان های جم بوده اند!
شب گذشته یکاتفاق غیرمترقبه باعث شد زنگ خطر جدی به صدا در بیاید. یک واحد مسکونی در طبقه چهارم ساختمانی در شهر جم طعمه حریق شد. هر چند نیروهای زحمتکش آتش نشانی موفقبه مهار آتش شدند اما کمبود امکانات در این حادثه کم کم داشت آبروی شهرداری جم را می برد!
شاید اگر جرثقیل به کمک نیروهای امدادی نمی آمد اتفاقات تلخ تری شاهد بودیم. آنموقع چه کسی پاسخگوی اتفاقات ناگوار بود؟
سوال اساسی این است که شهرداری جم وقتی مجوز آپارتمان های تا ۶ طبقه را در شهر جم صادر می کند، اگر روزی در طبقه ششم همان ساختمان آتش سوزی رخ داد آیا امکاناتی جهت مهار آتش پیش بینی کرده است؟
نمیخواهم بگویم که شورا و شهرداری، یا مدیریت بحران شهرستان به این موضوع فکر نکرده اند، قطعا آنها هم به این موضوع اذعان داشته و درصدد حل آن بوده اند.
اما دلیل عدم خریداری تجهیزات آتش نشانی که بتواند آتش در ارتفاع زیاد را خاموش کند چیست؟
آیا مدیران بحران شهرستان درصدد خرید و تجهیز چنین امکانات پیشرفته ای برای شهرستان برآمده اند؟
هرچند در بحثنیرویانسانی نیز هم آتش نشانی شهر جم و هم هلال احمر جم با کمبود نیرو مواجه هستند.
نکته آخر اینکه اکنون این اتفاق می تواند تلگنری برای مسوولان ذی ربط جهت تجهیز و تکمیل سوله امدادی ومدیریت بحران شهرستان باشد وامید این اتفاق هرچه سریعتر به ثمر بنشیند. هر چند هفته گذشته رئیس هلال احمر جم در مصاحبه ای گفته که با مساعدت نماینده مردم سوله امدادی تکمیل وتجهیز خواهد شد.