وی رشته های شیمی، مکانیک، برق و پالایش را از جمله رشته های مورد نیاز در این فراخوان اعلام و اظهار کرد: نیروهای پذیرفته شده در آزمون علمی، پس از گذراندن مراحل استخدامی و دوره های آموزش (تئوری و عملی) در پالایشگاه های فازهای جدید پارس جنوبی مشغول به کار خواهند شد.
مدیر توسعه منابع انسانی شرکت ملی گاز ایران با بیان این که بانک اطلاعاتی وزارت نفت یکی دیگر از منابع تامین نیرو به شمار می آید، تصریح کرد: برای تامین نیرو در دیگر بخش ها مانند انتقال گاز، افراد نخبه در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا جذب صنعت گاز کشور شده اند.
هادی زاده بهره گیری از دانش آموختگان دانشکده نفت را یکی دیگر از اولویتها برای تامین نیرو در صنعت گاز برشمرد و گفت: این افراد نیز از طریق مصاحبه پذیرفته و جذب می شوند.
مدیر توسعه منابع انسانی شرکت ملی گاز ایران با بیان این که سال گذشته نیز برای فعالیت ۶۰۰ نفر در صنعت گاز مجوز جذب صادر شد، گفت: ۵۰۵ نفر از این تعداد جذب شده اند که پس از دورههای آموزش، در بخشهای مختلف از آنان استفاده خواهد شد.
این مقام مسئول با بیان این که فضای آینده صنعت گاز و تامین نیروی انسانی مورد نیاز آن اولویتی مهم تلقی می شود، گفت: تامین نیروی انسانی متخصص با توجه به فضای رو به رشد پارس جنوبی اولویتی مهم به شمار می آید، بنابراین علاوه بر جذب، به نگهداشت آنها نیز باید توجه جدی شود.
به گفته هادی زاده، به منظور تامین نیرو در پالایشگاه ها و مناطق انتقال گاز ۸۰ مورد مجوز در اختیار شرکت ملی گاز است که برای این منظور از دانش آموختگان دانشگاه صنعت نفت، بانک اطلاعاتی نخبگان و ذخیره های سال گذشته استفاده خواهد شد.