خلیل عبداللهی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان نقش مستقیمی در پیگیری مشکلات حوزه سلامت ایفا نموده و به همین دلیل از اهمیت و جایگاه ویژهای در سطح جامعه برخوردار است.
وی خاطر نشان کرد: این کارگروه با انجام کارهای سخت افزاری از قبیل پیگیری احداث و تجهیز پایگاه های امداد جاده ای و یا پیگیری اعتبارات مصوب شورای برنامه ریزی استان و همچنین انجام کارهای نرم افزاری و فرهنگی از قبیل اجرای برنامه های هفته سلامت، روز بهورز و پرستار و . . ، برای نیل به اهداف تعریف شده خود تلاش می نماید. فرماندار شهرستان در ادامه افزود: برای ارتقای سلامت و بهبود کیفیت زندگی مردم باید همکاریها و هماهنگیهای بین بخشی گسترش یافته و تضمین سلامت و امنیت غذایی جامعه در گرو اجرای دقیق مصوبات این کارگروه توسط یکایک اعضاء محقق خواهد شد.
در این جلسه رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان و دبیر کارگروه نیز ضمن قدردانی از حضور مدعوین و همکاری مجموعه خوب فرمانداری در پیگیری مسائل بهداشت و درمان شهرستان، مشکلات شبکه عمومی آب آشامیدنی و تصاویری از وضعیت نامطلوب جایگاههای دفع زباله در حوزه شهر و روستا را ارائه و در ادامه ضمن بیان آماری از وضعیت بیماری دیابت و بیماریهای قلبی و عروقی در سطح شهرستان، تغذیه نامطلوب، کم تحرکی و استعمال دخانیات را از عوامل عمده شیوع این بیماریها در استان و شهرستان برشمرد که بایستی برنامه ریزی مطلوبی در این راستا با همکاری سایر ارگانها برای آن صورت پذیرد.
وی در ادامه مسئولین ادارات و سازمانها را به فرهنگسازی و نهادینه نمودن رفتارهای بهداشتی در جهت کاهش بار بیماریهای قلبی عروقی در سطح جامعه دعوت نمود. در خاتمه پس از بحث و تبادل نظر اعضاء در خصوص مسائل یاد شده، به دستور فرماندار مصوباتی جهت اجرای کارخواسته ها به تصویب رسید.