معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییسجمهور در پاسخ به این سوال که برخی معتقدند سازماندادن نیروهای شرکتی و اصلاح وضعیت استخدامی آنها یک کار تبلیغاتی است، گفت: رییسجمهور و دولت از سال ۸۴ قائل به شرکتهای پیمانکاری واسط برای جذب نیروی انسانی نبود.
مهندس سوری با بیان اینکه هم اکنون حدود شش هزار نفر نیروی پیمانکاری به طور مستقیم و ۴۲ هزار نفر به صورت غیرمستقیم با شرکت نفت و گاز پارس همکاری دارند، تصریح کرد: در صورت اجرایی شدن این تصمیم دولت که از سوی وزیر نفت نیز مورد تاکید قرار دارد، کارکنانی که به طور مستقیم با نفت و گاز پارس کار می کنند، از حالت پیمانکاری خارج می شوند.
به گزارش جنـوب نیـوز، مهندس موسی سوری با بیان این مطلب افزود: ارتقای سطح امنیت شغلی، افزایش وفاداری و تعلق خاطر کارکنان به سازمان، طراوت سازمان، تسریع امور و در نتیجه کاهش هزینه ها و افزایش بهره وری، از مهم ترین دستاوردهای تبدیل وضعیت کارکنان پیمانکاری در صنعت نفت است.
سوری، بهبود نظام حقوق و دستمزد، نظام تشویق و تنبیه و بهداشت و درمان را به منظور ارتقای انگیزه کاری کارکنان صنعت نفت حائز اهمیت دانست و گفت: امروزه در جهان، نظام پرداخت مبتنی بر عملکرد مطرح است چراکه باید به نسبت میزان تاثیرگذاری و تعصب کارکنان روی کار سازمان، برای آنها تفاوت قائل شد.
مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس، مباحث مطرح در زمینه احتمال واگذاری سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت به بخش خصوصی را مورد اشاره قرار داد و یادآورشد: این سازمان همواره در مسیر توسعه و پیشرفت همگام با صنعت نفت قدم برداشته و پشتیبان سلامت روحی و جسمی کارکنان این صنعت بوده است.
وی اظهار داشت: این موضوع، نشان دهنده ضرورت اهمیت حضور این سازمان در بدنه صنعت نفت است.
سوری، بهبود حوزه خدمات و پشتیبانی و حوزه HSE را از دیگر ضرورت هایی دانست که باید برای تامین امنیت شغلی کارکنان و ارتقای رفاه آنان مدنظر قرار گیرد.
وی ادامه داد: باید جاذبه ها را برای نگهداشت کارکنان صنعت نفت افزایش داد تا جاذبه های بیرونی منجر به خروج نیروهای توانمند از این صنعت نشود.
سوری، شتاب بخشی در تحقق اهداف مد نظر درتوسعه پارس جنوبی، قبل ازهرچیز نیازمند افزایش انگیزه نیروی انسانی فعال در این مجموعه است که تبدیل وضعیت کارکنان، گامی موثر در این راستا به حساب می آید.