• امروز : جمعه - ۷ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : 18 - شوال - 1445
  • برابر با : Friday - 26 April - 2024
4

برگزاری چهارمین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان جم

  • کد خبر : 850
  • 10 دی 1390 - 9:22

چهارمین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان جم صبح روز دوشنبه ۵ دی ماه در محل سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان تشکیل شد. در این جلسه که با حضور اعضاء ذیربط و با دو دستور کار لزوم استفاده از ظروف یکبار مصرف گیاهی جهت عرضه غذاهای گرم و همچنین بسیج اطلاع رسانی تغذیه و بیماریهای قلبی عروقی برگزار شد، رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان و دبیر کارگروه ضمن بررسی مصوبات جلسه قبل و ارائه آماری از بیماریهای قلبی عروقی در سطح استان و شهرستان، پیشنهادات شبکه بهداشت و درمان را جهت اجرای برنامه های هفته اطلاع رسانی تغذیه سالم و کاهش بیماریهای قلبی عروقی بیان نمود.

چهارمین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان جم صبح روز دوشنبه ۵ دی ماه در محل سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان تشکیل شد. در این جلسه که با حضور اعضاء ذیربط و با دو دستور کار لزوم استفاده از ظروف یکبار مصرف گیاهی جهت عرضه غذاهای گرم و همچنین بسیج اطلاع رسانی تغذیه و بیماریهای قلبی عروقی برگزار شد، رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان و دبیر کارگروه ضمن بررسی مصوبات جلسه قبل و ارائه آماری از بیماریهای قلبی عروقی در سطح استان و شهرستان، پیشنهادات شبکه بهداشت و درمان را جهت اجرای برنامه های هفته اطلاع رسانی تغذیه سالم و کاهش بیماریهای قلبی عروقی بیان نمود.

در ادامه، حجت الاسلام گنجی امام جمعه محترم شهرستان ضمن تبیین اهمیت موضوع رعایت بهداشت در حفظ سلامت همگان بر آمادگی همکاری خود و دیگر روحانیون و مبلغین جهت ترویج فرهنگ تغذیه سالم و راههای مقابله با بیماریهای قلبی عروقی تاکید نمود. در پایان فرماندار محترم شهرستان نیز ضمن تشکر از زحمات شبکه بهداشت و ستاد بهداشت و درمان صنعت نفت در حفظ سلامت مردم با جمع بندی نقطه نظرات اعضاء موارد زیر را تصویب نمودند:

-تربیت بدنی شهرستان برنامه پیاده روی خانوادگی و کارمندان ادارات را در ایام مختلف سال اجرا نماید.

-روحانیون اعزامی از قم جهت برنامه های ماه صفر با برگزای یک جلسه آموزشی توسط شبکه بهداشت مطالب آموزشی  را برای مردم بیان نمایند.

-کارشناسان شبکه بهداشت بصورت منظم از مدارس بازدید و گزارش نواقصات را به فرمانداری و آموزش و پروش اعلام نمایند.

-شبکه بهداشت و درمان در هفته اطلاع رسانی تغذیه بسته های آموزشی  را بین گروههای مختلف توزیع نماید.

– صنوف عرضه کننده غذای گرم و ادارات دولتی که به کارمندان خود غذا می دهند می بایست از ظروف یکبار مصرف گیاهی استفاده نمایند.

{jcomments on}

لینک کوتاه : https://avayebushehr.ir/?p=850

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در آوای بوشهر منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.