به گزارش خبرنگار آوای جم؛ عبدالنبی یوسفی بعد از ظهر امروز در بازدید از کندوهای عسل در شهرستان جم اظهار داشت: این شهرستان از قطبهای مهم کشاورزی در استان است و در تولید مرکبات و سایر محصولات جایگاه ممتازی دارد.
وی افزود: در سال تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی اقدامات ارزندهای برای بهبود تولیدات کشاورزی در جم صورت گرفته و شاهد وضعیت خوبی در این عرصه هستیم.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان جم با اشاره به استقرار زنبورداران غیربومی در جم خاطر نشان کرد: شهرستان جم به دلیل برخورداری از پوشش مناسب گیاهی و آب و هوایی، مکان مناسبی برای استقرار زنبوران مهاجر و بومی است.
یوسفی تصریح کرد: در سال جاری تعداد ۸۸ زنبوردار مهاجر با بیش از ۳۰ هزار کندوی زنبور عسل مدرن در مناطق این شهرستان استقرار یافتهاند که رقم قابل توجهی است.
وی از استقرار ۳۳ نفر زنبوردار بومی با ۲ هزار و ۹۹۵ کندوی عسل در جم خبر داد و اظهار داشت: جم بعد از شهرستان دشتستان دومین منطقه زنبورداری استان است.
رئیس اداره جهاد کشاورزی جم یادآور شد: در این شهرستان علاوه بر عسل بهاره که در خرداد ماه تولید و برداشت میشود، هر ساله در پائیز عسل خوش طعم کنار نیز برداشت شده و به بازار داخلی کشور عرضه میشود.
یوسفی خاطر نشان کرد: همه ساله زنبورداران مناطق سردسیر کشور از مهر ماه در این شهرستان استقرار مییابند و تا اوایل خرداد ماه کوچ خود را آغاز میکنند.
وی بیان کرد: هر سال ۲۶ تن عسل از کندوهای این شهرستان تولید و به بازار عرضه میشود.
{jcomments on}